Ɯɛℓcσмɛ тσ мʏ вℓσɢɢ , яɛα∂ αи∂ ғσℓℓσω , тнαиκʏσʋʋ

Ѧαяι ғσℓℓσω , нɛɛɛ !

Thursday, September 2, 2010

:D

haha ! blom ecok dah cerita psl esok . HAHA ! esok ade khtam al-quran hmm :) sptot nye ak msok , aduyy ak org second terakhir antar borang , dah merayu-2 dah kat ustazah nak masok . tpp ustazah kte dah penuh . ta de peluang a nak msok ! tengok orang khatam jelaa . HAHA ! korang dtg ecok , mesti sket an orang dtg grr~ busan lahh :) guys korang pegy kankan . HAHA ! bosan laa kalo korang tak de hee ~ lgypon cikgu dah kte mao kasi duet raya bole kua grr ~ korang-2 bernmaa farra,faten,aida,wawa,scha,syu,syera,wanna,nadea korang dtg takkk ? kalo korang tak dtg kasi taw eh ! jmpe esok :DD