Ɯɛℓcσмɛ тσ мʏ вℓσɢɢ , яɛα∂ αи∂ ғσℓℓσω , тнαиκʏσʋʋ

Ѧαяι ғσℓℓσω , нɛɛɛ !

Wednesday, May 11, 2011

Є χ Δ Ѧ , Є χ Δ Ѧ , Є χ Δ Ѧ

Dahh lama kan fara taa post blogg , maklum lahh tahun neh tahun pekse . So taa rajin sangat lahh nak blogging nehh . Hm lagypun fara sekarangg demam ); ); haha ! Tidurr jea tahuu , orang sakit kann . Hehee ! Tapi sekarangg dah okayy dahh , sebab tuhh sempat hadap blogg .

Wahh ! finally fara dapat jugak jawab pekse , besuk last fara pekse . Pas tuh boleh enjoy dah . Tapi tak enjoy sangat kodd , alahai ujian pertegahan jea punn , belum sebenar right , So jangan lah nak buat-buat enjoy sangat . Pekse penting akan menanti tak lama lagy .

Manggu nehh , cukupp jadual fara untuk belajar . Tak ada main-main dahh . Stop semua-semua tuhh , Time for study :) fara blogging nehh pun sebab temankan Sifatin tuhh , kalau tak taa adanya dekad sinie , rasanya dahh hadap buku dekad rumahh /hadap lahh sangat kann/

Acually , lepas pekse nanti nak enjoy puas-puas . Tapy ada lgy setahun untuk SPM , mesti best kann . Kalau fara SPM sekarangg , dapad enjoy lepas SPM . Wahh wahh wahh ! Pas uh gagal entah kemana lahh , haha ! So kira beruntung masih PMR dapad belajar sungguh-sungguh . Boleh lah fara tayangg result fara dekadd blogg nehh , hehe ! /sengaja kann/

Hari isnin tusyen BI dengan BM , fara taa dapad datangg sebab fara demam . Fara tak larat gilahh ! Balik sekolah , baju punn tak bukak . Bantai pegy tidoe , sampai magrib ! /hebat bukann/

Hmm , so harineh tusyen SN dengan MATH . Demam pun dahh elok , so fara kena pegy . SN dengan MATH bukan senang fara nak skor , dah lahh lembab dalam dua mata pelajaran tuhh , lagy nak ponteng-ponteng kelas tusyen . Bertambah lembab nanti , haha !

Karangan sudah selesai , terima kasih Assalammualaikum :)